Rotary Youth Exchange District 2130

Outbound student aanvraag voor 2022-23

Proficiat met je ambitie om een Rotary Youth Exchange Student te worden! 

Zorg ervoor dat je alle instructies zorgvuldig en volledig volgt wanneer je met dit proces van pre-inschrijving begint. Mocht je problemen tegenkomen of vragen hebben, kijk dan onderaan elke pagina naar het emailadres dat je kan contacteren.

GDPR - Reglement voor de gegevensbescherming
  • Wij moeten alle gebruikers van deze website informeren dat wij zullen gebruik maken van hun gegevens. U vindt alle informatie in het document dat u hier kunt downloaden.  GDPR
  • Gelieve dit af te drukken en na het te hebben gelezen, te ondertekenen en, indien je minderjarig bent, te laten ondertekenen door uw ouders. 
  • Als je je voorregistratie hebt gevalideerd, ontvang je een email. 
  • Laad de gescande copie van de pagina die werd gehandtekend later op als je er om gevraagd wordt.
  • Zonder dit akkoord kunnen wij de door u ingevulde gegevens niet bewaren en worden deze na 30 dagen vernietigd. In dat geval kunnen wij uw aanvraag niet verder behandelen.
Belangrijke aantekeningen:
  • Voor deze preregistratie moet je op verschillende pagina's informatie invullen, een aantal foto's uploaden en aanvullende formulieren en instructies volgen die naar je worden gemaild nadat jouw voltooide aanvraag is ontvangen. Die aanvullende documenten omvatten medische en tandheelkundige rapportformulieren, informatie over programmakosten en meer. Lees ze zorgvuldig door en neem indien nodig alle passende maatregelen.
     
  • Als je aanvraag niet wordt ingediend en 30 dagen inactief is, wordt deze uit onze bestanden verwijderd. Zorg er dus voor dat je het op tijd vervolledigt.
Dus wat nu?

Als je al met je aanvraag bent gestart, klik je hieronder op  de knop " Log Me In ".

Als dit de eerste keer is dat je hier bent, moet je een account aanmaken zodat je  sollicitatiegegevens voor jou kunnen worden opgeslagen terwijl je de stappen doorloopt.   Klik op de " Set Me Up" knop hieronder.Als je hulp nodig hebt, stuur dan een e-mail naar info@rotary-youth.be